Van ons, voor u…!

In november had Vlaardingen te maken met een uitzonderlijke situatie: een kookadvies voor de hele stad voor meerdere dagen. Vanwege dit ongemak biedt Evides Waterbedrijf alle huishoudens een speciale cadeaubon aan: de Vlaardingse florijn. Daarnaast komen er vier openbare tappunten bij in Vlaardingen! De locaties daarvan maken we later bekend.

Ieder huishouden in Vlaardingen en de buurtschappen Zuidbuurt en Kortebuurt ontvangt in de decembermaand een florijn, met een waarde van 10 euro. Deze is in te wisselen bij bijna alle Vlaardingse winkeliers en horeca met een oranje florijnenposter voor het raam. De florijn is direct te gebruiken. Dit kan tot en met 31 januari 2018.

Water for Life
Wordt de florijn niet besteed? Dan gaat het bedrag naar het goede doel: stichting Water for Life. Deze stichting zet zich in voor veilig en betaalbaar drinkwater en betere sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden. Zie www.waterforlife.nl

Speciale actie
Deze florijnenactie is tot stand gekomen door Evides Waterbedrijf in nauwe samenwerking met de ondernemersvereniging IKV en stichting Vlaardingse florijn en in afstemming met de gemeente Vlaardingen.

Vragen?
U vindt alle informatie op deze website en hier op onze Facebookpagina!