Vragen?

Wanneer kan ik de Vlaardingse Evides Florijn verwachten?
De Vlaardingse Evides Florijn ontvangt u in week 51 of 52 per post in uw brievenbus. Vanaf dat moment is de Florijn direct geldig.

Bij wie kan ik de Vlaardingse Evides Florijn inleveren?
De Vlaardingse Evides Florijn is inwisselbaar bij alle deelnemende winkeliers en horeca in Vlaardingen die u herkent aan de poster.

Kan ik mijn papieren Vlaardingse Evides Florijn online inleveren?
Nee, de Vlaardingse Evides Florijn kan alleen in een fysieke winkel of horeca in Vlaardingen worden besteed.

Moet ik mijn Vlaardingse Evides Florijn activeren of registeren voordat ik ermee kan betalen?
Nee dat is niet nodig. Je kan met de Vlaardingse Evides Florijn direct in de winkel betalen.

Moet ik de Vlaardingse Evides Florijn in een keer besteden?
Ja, de Vlaardingse Evides Florijn dient in zijn geheel, in een keer besteed te worden. De waarde van de Vlaardingse Evides Florijn is 10 euro en te besteden bij alle deelnemende Vlaardingse winkeliers en horeca-gelegenheden. U krijgt geen geld terug bij betaling met een Vlaardingse Evides Florijn.

De waarde van mijn aankoop is hoger dan de waarde van de Vlaardingse Evides Florijn,
kan ik ook andere betaalmethodes gebruiken?
Ja zeker. De Vlaardingse Evides Florijn heeft een waarde van 10 euro. Indien een aankoopbedrag hoger ligt, kunt u dit gewoon bijbetalen.

Hoe lang is Vlaardingse Evides Florijn geldig?
De Vlaardingse Evides Florijn kunt u besteden t/m 31 januari 2018. Na deze datum vervalt de waarde en geldigheid en kunt u nergens meer met de Florijn betalen. Let er dus goed op dat u tijdig met de Vlaardingse Evides Florijn betaald.

Ik heb een winkel of horecaonderneming. Ik ben op dit moment niet lid van IKV
maar wil ik ook de Vlaardingse Evides Florijn aannemen. Kan dit?
Met de Vlaardingse Evides Florijn kan in ELKE Vlaardingse winkel of horeca-onderneming betaald worden. U hoeft dus geen lid te zijn van de IKV.

Wat gebeurt als ik mijn Vlaardingse Evides Florijn niet besteed?
Evides Waterbedrijf, ondernemingsvereniging IKV en stichting Vlaardingse florijn hebben samen besloten om niet bestede florijnen aan het goede doel te schenken. Het goede doel waar voor gekozen is is Water for Life.

Mijn Vlaardingse Evides Florijn is gescheurd of niet meer als 1 geheel, kan ik er nog mee betalen
Uw Vlaardingse Evides Florijn is alleen geldig in originele staat. Gescheurde, beschreven, onvolledige of kapotte Florijn verliezen hun waarde worden niet geaccepteerd.

Kan ik met meer Vlaardingse Evides Florijn tegelijk betalen?
Het is mogelijk om met meerdere Vlaardingse Evides Florijn tegelijk te betalen. De Florijnen dienen wel in een keer besteed te worden.

Ik heb een product gekocht en betaald met Vlaardingse Evides Florijn, maar ik wil het product ruilen of terugbrengen. Kan dat?
Het ruilen van je aankoop kan bij de winkel waar je je aankoop hebt gedaan. De winkelier zorgt voor een gepaste oplossing.

Ik heb geen Vlaardingse Evides Florijn ontvangen, wat nu?
Alle Vlaardingse Evides Florijnen zijn genummerd en verzonden vanuit het adressenbestand van Evides, dus het is haast onmogelijk dat u de Florijn niet heeft ontvangen. Is dit onverhoopt toch het geval neem dan contact op via vraag@vlaardingseflorijn.nl

Ik ben per ongeluk de Vlaardingse Evides Florijn kwijtgeraakt, wat nu?
Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. U kunt geen aanspraak maken op compensatie.

Wat is de geschiedenis van de Vlaardingse Florijn?
De Vlaardingse florijn is in 2012 bedacht en opgericht door Miranda en Nicole van Kortenhof,
Cor Huis in t Veld en Ronald Huiskens. Allen ondernemers te Vlaardingen.

Het idee was dat Vlaardingse ondernemers hun medewerkers een kerstpakket zouden schenken, welke zij zelf, naar wens, konden besteden bij de Vlaardingse ondernemers. Een win-win situatie voor zowel de ontvanger van de Florijn als de Vlaardingse detailhandel en horeca. 4 jaar lang zijn er vele medewerkers verrast met de Vlaardingse Florijn en hebben zelf een mooi kerstcadeau uitgezocht. In 2015 is de Vlaardingse florijn voor het laatst uitgegeven.

Toen wij hoorden dat Evides een geste wilde doen naar de inwoners van Vlaardingen is er direct besloten om de Vlaardingse Florijn, speciaal voor Evides, weer uit te geven in de speciale 2017 editie. Dit om alle inwoners blij te maken en de Vlaardingse economie te stimuleren!

Heeft u nog vragen? Klik hier voor het contactformulier.