WORDT HET EEN KERSTPAKKET OF DE VLAARDINGSE FLORIJN?

WORDT HET EEN KERSTPAKKET OF DE VLAARDINGSE FLORIJN?

De unieke Vlaardingse Florijn is een fantastisch alternatief voor het traditionele jaarlijkse kerstpakket. De afgelopen jaren hebben veel werknemers de Florijn met veel plezier van hun werkgever ontvangen. Waarom? De Vlaardingse Florijn is ‘echt geld’ dat lokaal waardevol besteed kan worden. De Florijn is gedurende 6 weken in de kerstperiode in te wisselen bij de Vlaardingse detailhandel. Waarom een kerstpakket aanschaffen dat meestal spullen bevat die uw werknemers niet zelf zouden kopen? Of die spullen bevatten waarvan u de herkomst niet kunt traceren? De Vlaardingse Florijn is een mooi lokaal initiatief. Alle niet-uitgegeven Florijnen worden aan een goed doel geschonken.

De Vlaardingse Florijn is verkrijgbaar vanaf series van 2 x 5 euro. U kunt al meedoen vanaf 10 euro per medewerker, ongeacht het aantal medewerkers.

Hoe werkt de Florijn?

De Vlaardingse Florijn is een munt die speciaal voor de stad Vlaardingen wordt geslagen. De munt kan door werkgevers als kerstcadeau worden geschonken aan hun werknemers. In de kerstperiode kan de munt gedurende 6 weken ingewisseld worden bij de Vlaardingse detailhandel. Wie de munt ontvangt, bepaalt zelf wat hij er voor koopt. Bijvoorbeeld een kerstrollade bij de slager, kerstboodschappen bij de supermarkt, champagne bij de slijter of een nieuwe fietspomp bij de fietsenmaker. De werknemer kan er ook voor kiezen om de munt niet uit te geven. Dan wordt de munt aan een goed doel geschonken.

Een dubbel geschenk…

Wat begon als een goed idee, is na twee jaar een doorslaand succes te noemen. De afgelopen twee jaar is de munt met veel enthousiasme geschonken en ontvangen. De Vlaardingse Munt komt altijd terecht in de Vlaardingse economie. Na de actieperiode verliest de Vlaardingse Florijn haar waarde en kan er niet meer mee betaald worden. Het bedrag op dat moment nog niet is uitgegeven in de detailhandel wordt geschonken aan een Vlaardings goed doel. Dit jaar is dat de historische Zeillogger Balder VL92. Op deze manier gaat er dus nooit geld verloren!

De Vlaardingse Florijn is verkrijgbaar vanaf series van 2 x 5 euro. U kunt al meedoen vanaf 10 euro per medewerker, ongeacht het aantal medewerkers.

De voordelen voor u als onderneming

  • Tevreden medewerkers
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Economische stimulans van onze stad
  • Makkelijk en eenvoudig deel te nemen
  • Het kost u geen extra geld of moeite en u geeft
  • uw medewerkers een prachtig cadeau,
  • welke zij zelf kunnen uitkiezen!
  • Meer informatie of direct meedoen?

Vul het deelnameformulier in hier op de website of neem contact op met Miranda van Kortenhof via info@vlaardingseflorijn.nl